S.M.A.R.T. | RAISEYOURIQ

UNIEK

Leerprogramma

Voor groei en ontwikkeling in leren.

Lekker in je vel en weer mee kunnen met instructies

Training op relationele vaardigheden

Helpt elk kind zijn volledig potentieel in leren te behalen

Met S.M.A.R.T. word je beter in begrip en inzicht!

___________________________________________

Het S.M.A.R.T programma van RaiseYourIQ?

S.M.A.R.T. staat voor Strenghtening Mental Abilities through Relational Training. Het S.M.A.R.T. programma blijkt intellectuele vaardigheden als basis van het leren te kunnen verbeteren. Deze training is gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek naar hoe kinderen en volwassenen leren.
LerendBrein, overtuigd door dit onderzoek, heeft er voor gezorgd dat er nu een Nederlandstalige versie van het S.M.A.R.T. programma voor de Nederlandse en Vlaamse markt beschikbaar is!

Over het S.M.A.R.T programma:

  • Een gebruiker lost gedurende de training een enorme diversiteit aan vraagstukkken op en krijgt feedback op zijn/haar oplossingen. Door de doorlopende automatische feedback vindt operante conditionering plaats.
  • Geleidelijk ontwikkelt deze gebruiker inzichten in relaties: overeenkomsten, tegenstellingen en verhoudingen.
  • Deze inzichten vormen de basis van de toenemende intelligentie en leervermogen.

Onderzoek naar het S.M.A.R.T. programma

Er zijn zeven studies verricht bij kinderen en (jong)volwassenen, met en zonder leerproblemen, zowel met een laag IQ als met een normaal IQ. Er zijn zelfs bemoedigende resultaten behaald bij volwassenen met beginnende Alzheimer.
Uit de onderzoeken blijkt dat de training een significante verbetering laat zien op de WISC scores en schoolvaardigheden.
In een follow-up studie 4 jaar na training is het IQ nog steeds op, of zelfs boven, het getrainde niveau.

Procedure rondom de S.M.A.R.T training

Stap 1: Ouders/kinderen/volwassenen kunnen gratis de training 3 dagen uitproberen.
Stap 2: Om verder te kunnen gaan, dienen ze contact op te nemen met een coach.

https://raiseyouriq.nl/

Een gecertificeerd coach vind je bij Verwonder je Wijs.

 

App voor een afspraak naar 0649644355

in samenwerking met LerendBrein

Ervaringen van S.M.A.R.T. members:

Meisje, 11 jaar

Ik ben er nu een aantal weken mee aan het oefenen. Als je start doe je een test. Dat ging al heel goed bij mij en ik dacht dat ik ook echt slim was. Ik kon de opgaven goed oplossen. De vragen zijn even wennen, maar na een tijdje gaat dat steeds beter. Je moet wel echt goed nadenken over de antwoorden. Het is geen rekenen, maar een soort van vergelijken.

Na een paar weken, moest ik weer een toets doen. Toen was ik goed gegroeid en dus nog slimmer :)

 

Trainer:

Het is echt een geweldig programma. Je leert de basis van verbindingen en verbanden in je brein aanleggen. Vooral voor rekenen, spelling en taal heel basaal.

Je logisch denken vergroot enorm. De resultaten zijn verbluffend. Van oudsher werd beweerd dat IQ een vaststaand feit is. Met S.M.A.R.T. van Raise your IQ verbeter je significant je intellectuele vaardigheden. Geschikt vanaf 8 jaar tot volwassenen. Ook al zal een kind van 8 er vanzelfsprekend langer over doen. Dat is niet erg, want als je het programma start krijg je daar 6 maanden oefentijd voor.