Lees het Hotnieuws! Kinderen van Verwonder je Wijs krijgen nu bij aanvang een prachtige katoenen tas voor hun spulletjes. Zo hoeven ze niks te vergeten en kunnen ze hun werkjes thuis netjes bewaren in hun Verwonder-Tas!

Gepubliceerd op 3 maart 2019 om 10:09

Nieuwsbrief 1  3 maart 2019

Beste ouders en verzorgers,

 

Bij Verwonder je wijs, staan we niet stil!

De afgelopen weken hebben we (coach en ouders) met de kinderen hard gewerkt aan nieuwe vaardigheden. Erg trots ben ik om te zien, dat kinderen met enorme toewijding hun werk doen en groeien naar hun doel. Fijn dat de kinderen met zoveel ‘plezier’ elke week weer lastige schoolse taken oppakken en aanpakken. Daar kunnen we als ouders en coach alleen maar ontzettend trots op zijn.

Zonder jullie hulp is dit ook zeker niet mogelijk. Jullie steun en hulp bij het oefenen thuis is van enorm belang. Dus bij deze een GROOT compliment voor jullie doorzettingsvermogen en toewijding.

Samen lukt het ons gestelde doelen te halen.

 

Zo hebben een paar kinderen hun welverdiende passende advies voor het V.O. behaald. Zijn er lastige rekenproblemen aangepakt en worden rekentafels geautomatiseerd, werken we aan spellingvaardigheden en dat lastige vak begrijpend lezen of studievaardigheden. Ieder op zijn niveau, met eigen oplossingen en aanpak.

 

Om zoveel mogelijk groei te zien in een redelijk afzienbare tijd gaan we zoveel mogelijk werken met de SMART en GEHEUGEN programma's. Dat wil zeggen, nieuwe klanten van Verwonder je wijs gaan aan de hand van een aantal testen, zeker combinaties maken van aangeboden trainprogramma's en schoolse vaardigheden.

Misschien spannend, maar de resultaten zijn telkens weer verbluffend.

Waar op school geen mogelijkheden  zijn, komt Verwonder je Wijs in zicht.

er is geen reden om te twijfelen aan deze goed onderbouwde programma's. Ze hebben stuk voor stuk hun uitwerking al vele malen bij kinderen en volwassenen met problemen op verscheidene leergebieden bewezen.

De belangrijkste persoonlijke onderzoeksvraag bij ieder is, welk programma past het beste, welke volgorde is het meest doeltreffend en biedt daarbij de grootste vooruitgang.

 

Kinderen van Verwonder je Wijs krijgen nu bij aanvang een prachtige katoenen tas voor hun spulletjes. Zo hoeven ze niks te vergeten en kunnen ze hun werkjes thuis netjes bewaren in hun Verwonder-Tas!

Exclusief voor de kinderen van Verwonder je wijs is er een nieuw programma aangeschaft: De rekentuin, de taalzee en Words&Birds!

Al enkele kinderen zijn bezig het uit te proberen en de eerste signalen zijn dat het erg leuk en leerzaam is.

Er kan online thuis geleerd worden aan rekenen, taal en de Engelse taal. Het programma is adaptief, het bepaald na elke opgave of het moeilijker of makkelijker moet. In korte sessies van 10 opgaven per keer worden vaardigheden aangeleerd.

 

Meer info kunt u zeer binnenkort vinden op www.verwonderjewijs.nl

Klik voor nu door op onderstaande link voor meer informatie.

https://www.oefenweb.nl/

 

Wilt u de inlogcodes voor uw kind eerder ontvangen dan 14-15 maart, stuur me dan een mailtje naar info@verwonderjewijs.nl, want in de vakantie oefenen is natuurlijk een prima moment!

De eerste les na de vakantie zal ik aandacht besteden aan uitleg van het programma. Het fijne ervan is dat ik hier op de praktijk kan monitoren wat de kinderen lastig vinden en daar extra aandacht aan kan besteden.

 

Ook komen er weer nieuwe ontwikkelingen aan op het gebied van bijscholing. In de carnavalsvakantie ga ik mij scholen in een nieuw programma genaamd: MyCognition Pro, bij LerendBrein in Nijmegen. Dit programma gaat uit van executieve functies van kinderen en volwassenen vanaf 6 jaar. Ik behoor dan tot de eerste coaches van Nederland die met dit programma mogen gaan werken.

Met veel plezier zoek ik door naar passende en innovatieve oplossingen voor leerproblemen, schoolse vaardigheden en breintraining.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.