Stappenplan

de Begeleiding & Kosten

Sessiedagen in de praktijk:

Donderdag 14.45u tot 18.00

Vrijdag 13.15u tot 18.00

U kunt direct terecht!

Bij afwezigheid 24 uur van te voren afmelden i.v.m. voorbereiding van de sessies. ( bij niet tijdig afmelden worden sessies in rekening gebracht.)

(de sessies beelddenken hebben een eigen tarief en vallen niet onder dit stappenplan)

 

 1. Kennismakingsgesprek 1 uur (Gratis)

  Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en is bedoeld ter kennismaking. De hulpvraag wordt in kaart gebracht, er worden eventueel kleine testjes afgenomen en er wordt samen gekeken of dat wat Verwonder je Wijs te bieden heeft, past bij de hulpvraag en het kind. Eventueel wordt er doorverwezen als dat nodig is.

  Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend, er is alle ruimte voor vragen.

 

 1. Opstellen handelingsplan en startsessie 1 tot 1,5 uur (€45 per uur)

  Als we hebben besloten met elkaar verder te gaan, leg ik de aanpak voor de komende tijd vast.

  Ik beschrijf wat we graag willen bereiken en op welke manier we samen aan de slag gaan.

  Ook wordt vastgelegd wat de rol van mij, kind en verzorger(s) en eventueel school in het begeleidingsproces zal zijn.

  Vervolgens starten we de eerste trainingsfase met verzorger(s) erbij op de praktijk.

 

 1. Sessies duren gemiddeld 1 uur (€45 per uur)

  De duur van de begeleidingsperiode verschilt per kind. In onderlinge afspraak met elkaar bekijken we wat nodig is en hoe lang de begeleiding zal plaatsvinden.

  Het werken met een training betekent vaak dat kinderen thuis moeten oefenen.  Hulp van een volwassene, in de meeste gevallen de ouder, is een voorwaarde voor slagen. Online werken met Cognitie en leerprogramma's  monitor ik op afstand en geef het kind positieve feedback op het harde werk dat thuis wordt geleverd.


  Verwonder je Wijs is ervan overtuigd dat als iedereen rondom een kind bij elkaar aansluit in inzichten/werkwijze/aanpak, dit het kind ten goede komt.

   

  Tarieven gewijzigd op 5 maart 2019

  Voor overige vragen over de te nemen stappen of vragen over andere kosten van sessies of testen  kunt u met mij contact opnemen.  Handelingsplannen, testen, pre en post assessments worden apart gefactureerd. De prijzen van verschillende testen verschillen. Deze zijn op te vragen bij de praktijk. De cognitieprogramma's SMART, Jungle Memory, Acoustic Pioneer, MyCognition, Rekentuin, Taalzee, Words&Birds, Taalblobs, hebben allen een eigen tarief van deelname. Deze tarieven zijn op de praktijk in te zien. Kinderen mogen deelnemen aan de programma's waar ze het meest profijt van zullen hebben.

Bij afwezigheid 24 uur van te voren afmelden i.v.m. voorbereiding van de sessies. Bij niet op tijd afmelden worden sessies in rekening gebracht.