Stappenplan

de Begeleiding & Kosten

 

Sessiedagen in de praktijk of online:

Donderdag & Vrijdag 

kosten per sessie van 45 min €45

Doorgaans duren sessies vaker 60 min, dit wordt niet extra in rekening gebracht bij de klant, deze tijd is voor reflectie, voorbereiding, administratie, oudercontact of uitlopend kindercontacttijd.

Bij afwezigheid 24 uur van te voren afmelden i.v.m. voorbereiding van de sessies. ( bij niet tijdig afmelden worden sessies in rekening gebracht.)

(de sessies beelddenken hebben een eigen tarief en vallen niet onder dit stappenplan)

 

 1. Kennismakingsgesprek (Gratis)

  Tijdens dit gesprek wordt de hulpvraag in beeld gebracht en er wordt samen gekeken of dat wat Verwonder je Wijs te bieden heeft aansluit bij de behoefte. 

  Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend, er is alle ruimte voor vragen.
 2. Onderzoek en analyse

  Als we hebben besloten met elkaar verder te gaan, maak ik aan de hand van een analyse door cnsvs of assessments een procesplan waarin te lezen is waar we aan werken. Dit zijn tevens de eerste contactsessies. Van te voren maken we samen afspraken waar we starten met aanpak en lopende de rit, bepalen we wat mogelijkerwijs nodig is om doel van het kind te behalen. 

  Daarop volgend starten we de eerste trainingssessie. Het procesplan en planningsformulier gaat wekelijks mee naar huis.

  Helaas zijn niet alle assessments gratis, maar de meesten zijn in de prijs van de sessie en het trainingsprogramma verwerkt. Houdt er rekening mee dat traininsprogramma's apart van de sessie moeten worden ingekocht bij LerendBrein. Dit zijn bijkomende kosten voor de client, deze zijn niet in de sessiekosten verwerkt. 

 3. Sessietarief per 45 min á €45

  Sessies duren doorgaans 45-60 min

  De duur van de begeleidingsperiode verschilt per kind. In onderlinge afspraak met elkaar bekijken we wat nodig is en hoe lang de begeleiding zal plaatsvinden. Daar is van te voren niet altijd een duidelijke richtlijn voor. Ouders en coach bepalen samen wanneer de training voldoende is geweest en wanneer het kind weer op eigen kracht verder kan. 

  Beeindigen van de sessies gaat normaal gesproken in onderling overleg aan het einde van een maand. 

  Het werken met een training betekent dat kinderen thuis oefenen.  Hulp van een volwassene is daarbij een voorwaarde voor slagen. Online werken met Cognitie en leerprogramma's  monitor ik in de praktijk en geef het kind positieve feedback tijdens sessies op het harde werk dat thuis wordt geleverd.

  Verwonder je Wijs is ervan overtuigd dat als iedereen rondom een kind bij elkaar aansluit in inzichten/werkwijze/aanpak, dit het kind ten goede komt.

  Tarieven gewijzigd op 14 maart 2020

  Voor overige vragen over de te nemen stappen of vragen over andere kosten van sessies of testen  kunt u met mij contact opnemen.  Procesplannen, testen, pre en post assessments worden apart gefactureerd. De prijzen van verschillende testen verschillen. Deze zijn op te vragen bij de praktijk.

  De cognitieprogramma's SMART, Jungle Memory, Acoustic Pioneer, MyCognition, Rekentuin, Taalzee, Words&Birds, Taalblobs, hebben allen een eigen tarief van deelname. Deze tarieven zijn op de praktijk in te zien. Kinderen mogen deelnemen aan de programma's waar ze het meest profijt van zullen hebben.

 

     App voor een afspraak naar 0649644355

Bij afwezigheid 24 uur van te voren afmelden i.v.m. voorbereiding van de sessies. Let op! Bij niet op tijd afmelden wordt een sessie in rekening gebracht.